Menü
Hitelek és biztosítások  
     
  > Főoldal
> Magunkról
> Hitelek és bizosítások
> Ügyvédi támogatás
> Keresés elküldése
> Ingatlan ajánlás
Eladó ingatlanok
> Telkek
> Családi-, iker-, sorházak
> Lakások
> Irodák
> Üzlethelyiségek
> Befektetések
Kiadó ingatlanok
> Telkek
> Családi-, iker-, sorházak
> Lakások
> Irodák
> Üzlethelyiségek
> Befektetések
 
 
Weboldal ajánlása
Ajánlja oldalunkat barátjának, ismerősének!
Az Ön neve
Címzett e-mail címe
 
Kereső
I. II.
III. IV.
V. VI.
VII. VIII.
IX. X.
XI. XII.
XIII. XIV.
XV. XVI.
XVII. XVIII.
XIX. XX.
XXI. XXII.
XXIII.
Budapest környéke
Vidék
Ár:
Ha Ön hitelt szeretne felvenni céljai megvalósításához, a legjobb helyen jár.
Társaságunk - a Financiál Expert Országos Hiteliroda Hálózat Partnereként - több mint 20 magyarországi bank termékeit tudja ajánlani és az alábbi, különféle célú hitelek felvételében tud segítséget nyújtani:

  • új- és használt lakás építéséhez, vásárlásához, bővítéséhez, lakásfelújításhoz, korszerűsítéshez
  • szabad felhasználással akár jövedelemigazolás nélkül is magánszemélyeknek és gazdasági társaságoknak
  • olyan esetben, amikor jelenlegi ingatlanát még nem adta el, de újabb ingatlant kíván vásárolni, max 2 éves tartamra áthidaló hitelhez
Várfi Ferenc
befektetési-, hitel-
és biztosítási tanácsadó

Állami támogatású kedvezményes hitel

A mindenkori szabályozásnak megfelelően készítjük el az új- és használt lakás vásárlásához, a lakásbővítéshez, korszerűsítéshez kérhető állami kiegészítő kamattámogatású kedvezményes hiteligénylését. A méltányolható lakásigényt, az aktuális kamattámogatás mértékét, az igényelhető hitel nagyságát, futamidejét, a jogosultságot figyelembe véve adunk tájékoztatást a konkrét felvehető hitelnagyság mértékéről.

A kamattámogatás mellett közvetlen állami támogatások is igényelhetők, mint gyermekek és más eltartottak utáni kedvezmény (szociálpolitikai kedvezmény), adó visszatérítési támogatás, akadálymentesítési támogatás (mozgáskorlátozottak részére).

Jelzálog fedezetű hitel

Ebben a formában nem csak az első lakást vásárlók igényelhetnek lakásvásárlási-, építési- és korszerűsítési hitelt. A hitel nagysága elérheti a beruházás teljes költségét is, ha a hiteligénylő rendelkezik legfeljebb 3 db minimum 3 millió Ft értékű magyarországi per-, teher-, és igénymentes összközműves nyaralóval, vagy lakóingatlannal, amelyre banki jelzálogjog (első helyen) és elidegenítési tilalom bejegyezhető. A hitel mértéke -bankoktól függően- elérheti a bankok által kijelölt értékbecslők által meghatározott ingatlan értékének 50, maximum 110%-át.

Lehetőség van meghatározott feltételek mellett jövedelem igazolás nélkül is hitelfelvételre,

Megoldást tudunk olyan esetre is, amikor másik ingatlant szeretne vásárolni, de a jelenlegi ingatlanát még nem tudta eladni. Az ilyen tipusú áthidaló hitelt a bankok maximum 2 év futamidőre adják, és a hitel tőkerészét, a kamatokat és a kezelési költséget maximum a 2. év végén kell törlasztani.

Életbiztosítással fedezett lakásvásárlási hitel

Társaságunk olyan lehetőséget is kínál a hitelfelvevőnek, ahol a kereskedelmi bank a kihirdetett kondícióknál kedvezőbb feltételeket biztosít akkor, ha a Hiteligénylő a hitel tartamára és nagyságával azonos értékben köt életbiztosítást. Ebben az esetben a hitelt felvevő a banknak csak a kezelési költséget és a kamatot fizeti, míg a hiteltörlesztő részt a Biztosító a Biztosított által befizetett pénzalapot állampapírokba fekteti és a tőkerészből a hitel lejáratakor egy összegben vagy lépcsőzetesen fizeti ki a felvett hitelt a Banknak. Ez utóbbinál az első tőketörlesztést az 10. évben majd 5 évenként teljesíti és ettől kezdve a kamatot és a kezelési költséget is csak a fennmaradt hitel után kell fizetni. Ebben a konstrukcióban két jogcímen is lehet személyi jövedelemadót visszaigényelni, és a futamidő végén a befektetési hozamot mint adómentes jövedelmet fizetik ki a Bank a Biztosítottnak. Az életbiztosítás védelmet nyújt arra, hogy a Hitelfelvevő halála esetén a felvett hitelt a biztosító fizeti meg a hitelező banknak, miközben a haláleseti kedvezményezett a törleszésben eltelt idő arányában meghatározott pénzhez jut.

Szabad felhasználású hitel (jövedelem igazolás nélkül is)

Szabad felhasználású hitelt, vagy hitelkeretet lehet igénybe venni jövedelemigazolás nélkül is abban az esetben, ha a hitelfelvevő fedezetül biztosít olyan forgalomképes lakóingatlant, összesen maximum hármat, melyek hitelbiztosítéki értéke megfelelő fedezetet nyújt a felvenni szánt kölcsön összegére.

Lízing-visszlízing

Pénzügyi lízing esetén az ügyfél által kiválasztott lakóingatlant vagy nyaralót a lízing cég megvásárolja és azt az ügyfélnek lízingbe adja, aki ezért lízingdíjat köteles fizetni. A vételár összegét az ügyfél és az eladó közösen határozzák meg. Visszlízing esetén az ügyfél tulajdonában lévő ingatlant a lízingcég vásárolja meg majd arra az ügyféllel lízingszerződést köt.
Lehetőség van arra is, hogy segédingatlanokat vonjunk be a fedezetbe.
A lízing futam ideje 1-20 év, a felvehető maximális összeg 100 millió Ft, ami a megvásárolt ingatlan vételárának 60-80 %-a, segéd ingatlanok bevonásával a lízing értéke a vételár 110 %-a is lehet.

Biztosítások

Világszerte tendencia, hogy mind nagyobb jelentősége van az életbe, a megszerzett vagyon biztosításába való befektetésnek, melyet a különböző célokra szóló biztosítások jelentik. Ehhez nyújtunk segítséget akkor, amikor a magyarországi legjelentősebb biztosító társaságok termékeit kínáljuk.

Vagyonbiztosítást minden bank előír a jelzálog alapon felvett hiteleihez legalább a hitel nagyságáig. Társaságunk kiválasztja a hitelfelvevő számára legmegfelelőbb vagyonbiztosítási formát és biztosító társaságot.

Életbiztosítások terén többféle egy és két személyre szóló biztosítási formát ajánlunk. A biztosítások modul rendszeréből adódik, hogy az élethelyzetekhez alkalmazkodva számtalan kiegészítő biztosítás köthető. Így lehetőség van
  • kórházi ápolásra és rehabilitációra szóló napi térítésre,
  • műtéti szolgáltatásra
  • kritikus betegségekre szóló térítésre
  • teljes munkaképtelenségre szóló térítésre
  • életbiztosítási védelemre

Jelzálogbiztosítások

Társaságunk valamennyi hitelfelvevő részére tud életbiztosítást ajánlani, mely esetben a hiteltörlesztés a hiteleknél leírt módon történik.

Balesetbiztosítások

Az életbiztosítások és a családi biztosítás részeként lehetőség van külön biztosítást kötni a nem várt balesetből bekövetkező eseményekre és egészség károsodásra.

Egészségbiztosítások

Az életbiztosítások kiegészítéseként minden felmerülő egészségi problémára biztosítási védelmet és azonnali anyagi segítséget , kínálunk a család számára, ha biztosított kórházi ápolásra szorul, műtéti beavatkozásra kényszerül, kritikus betegséget szerez ( pl. szívinfarktus, koszorúér műtét, rák stb. ) vagy teljes munkaképtelenség következik be.


Amennyiben további részletes információra van szüksége, hívja szakértőnket, vagy kérjen részletes ajánlatot.
Várfi Ferenc
06-20-972 9775
varfi@geriteamingatlan.hu
 
2045. Törökbálint, Udvarhely u. 33. Telefon/fax: 06-23-330 532 E-mail: geriteamingatlan@axelero.hu
webdesign & development by
4brainz - webdesign & develop
Copyright C 2005 Geriteam Ingatlan Iroda